Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Tipsuri
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Sfaturi de mozaic
Detalii
+

Primiţi sfaturile noastre mozaic într-o cutie cu 100 Sfaturi în diferite dimensiuni. Acestea pot fi prelucrate cu uşurinţă şi încă determina rezultate absolut perfect.
Mozaic sfaturi sunt un alt arta de unghii, care obţine un efect 3D. Prin urme diferite, care pot fi umplute înainte de modelul cu geluri de culoare diferită, creează un efect foarte special. Puteţi liber ex. cu margele, sclipici, sclipici fire şi mult mai mult de umplere. Acum, se poate modela ca de obicei cu gel sau acrilice cuie.

Puteţi da frâu liber pentru aceste sfaturi de creativitatea ta. Cu mozaic nu mai trebuie să decidă sfaturi pentru o culoare, puteţi folosi culori multiple la o dată în arta ta unghiilor. Efectul 3D este întotdeauna asigurat.

De asemenea, alături de noi şi modelul unghii frumoase rapid şi simplu cu efecte de fantezie. Oferim producatori de mai mulţi ani de experienţă şi de cea mai înaltă calitate.

Dimensiuni
+
0.02 Metri (m)
0.055 Metri (m)
0.15 Metri (m)
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional