Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Tipsuri
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Sfat caseta Fullcover sfaturi 500 St. - cuie arta perfecta pentru orice formă de unghii
Detalii
+

Sfaturi Fullcover unghiilor sfat cutie conţine 100 buc unghii sfaturi în formă de plat şi 10 diferite dimensiuni. Unghii artificiale poate fi format din exact şi individual se potrivesc această alegere. Un aspect natural caută frumos arta cuie din elastic material.

Unghii perfecte arta modelare cu Fullcover sfaturi standuri sau cade cu dimensiunea de selecţie. Caseta de vârful unghiilor Fullcover sfaturi 100 buc incluse, prin urmare, 10 dimensiuni diferite pentru ca dimensiunea vârfului corespunzător pot fi utilizate pentru fiecare unghie. Arta unghiilor sfat trebuie să fie cu cuie, astfel încât nici o tensiunile. Vârful în forma corectă este instalat, acesta este fixat cu sfat adezivul pe unghia naturala. Este foarte important că nici un aer bule forma la suprafata. Prin presare blând pentru aproximativ 5 secunde, stabil bastoane vârful pe unghii şi poate fi apoi prelucrate. Un sfat Blender este recomandat pentru alinierea tranziţiile. Unghii artificiale este gata în formă arta unghiilor poate fi aplicat Oja ornamente sau o acoperire completă.


Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional