Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Acril / Lichid acrilic
Lichid acrilic cu miros redus Vylet-Nails

Detalii
+

Unghiile trebuie să sufere de stresul cotidian adesea. Te rupe şi rupe, chip şi uite inestetice. Cu toate acestea, unghii frumoase trebuie să rămână un vis. Unghiile pot fi o bună alternativă la au depăşit propria unghiile la lungimea dorită. Modelare acril necesită acrilice lichide. Produsele noastre acrilice oferă condiţii perfecte pentru un model frumos. Noastre Vylet-Cuie acrilice lichid este scăzut de miros, ambalate în 100 ml şi armonizează perfect cu noastre de design unghii acrilice de lux pulbere. Durabilitate crescut, mai ales pentru unghii problemă, acrilice de grund, noastre Vylet-Cuie este soluţia perfectă. Cu produsele noastre acrilice, acestea creează o locaţie model frumos, care te va invidia altora. Ascensoare sau îngălbenirea modelare în cele din urmă aparţin trecutului. Pentru unghii acrilice frumoase, ai nevoie de nici o UV, acrilic pulbere şi amestecul de lichid se intareste in aer. Pentru modelarea, atingeți pensula în lichid şi apoi în pulbere. Luaţi o cantitate mică de pudră. Lichid combină cu praf şi forma o minge mică în partea de sus a periei. Această minge este plasat pe unghii şi uniform distribuite. După întărire, cuie de fişiere în forma dorită şi decora-l în funcţie de alegerea dumneavoastră. Vă oferim cea mai înaltă calitate a produselor noastre. Încredere în experienţa noastră de către producător.

Dimensiuni
+

0.04 Metri (m)
0.034 Metri (m)
0.103 Metri (m)

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

3.8

Rezumat

5
1
4
3
3
1
2
0
1
0
4
As vrea sa stiu daca contine MMA.Multumesc!
timp:11:17
data:04.04.2015
Articolul: 100 ml
Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional