Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Acril / Lichid acrilic
Lichid cu mare responsabilitate - Vylet-Nails acrilice lichid

Detalii
+

Dacă aţi găsit ucis modelul locaţie tehnica cu acryl, atunci ai nevoie de un bun liant lichid pentru dumneavoastră pulbere acril. Acest lucru este valabil atât pentru clar deplasare cu sclipici sau pulbere de culoare. Vylet-Cuie acrilice lichid este un produs profesional, de clasă mondială. Ea trece printr-o cercetare riguroasă şi este acum oferit în special pentru tine. În prealabil, s-a menţionat că nu este uşor să lucreze cu aer-întărire lichide. Ar trebui sa încă nu seria fie familiarizaţi cu produsele noastre acrilice la Vylet-Cuie, atunci este, care este, de asemenea, setat la disponibile în nostru magazin DVD de instruire pentru tehnologia model de acrilice. Acolo aplicarea dreapta veţi vedea pas cu pas. Vă puteţi apoi uşor reface care cu produsele potrivite. În caz contrar, prelucrarea se execută lichid acrilic, modul în care aceasta este utilizată. Suplimentare astfel de instrumente şi tampoane de sticlă farfurie d model de perie de locaţie, puteţi obţine, şi, de asemenea, cu noi. Nimic în funcţie de modelul situaţia sfat va rugam înapoi în sticla de lichide originale. Care pot impact negativ asupra pe straturile ulterioare ale modelului de arta unghiilor. Sub acrilic, acest pro-liquid este un top preferate pentru frumos, durabil si rezistent la cuie lichide. Veţi primi o sticlă de plastic umplute cu conţinut de 100 ml cu închiderea rotative. Pus în afara de mulţime şi de a folosi produse de calitate la compania noastră.

Dimensiuni
+

0.041 Metri (m)
0.039 Metri (m)
0.103 Metri (m)

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

4

Rezumat

5
0
4
2
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional