Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Acril / Lichid acrilic
Primer de unghii Vylet-Nails pentru acril  - soluție de aderență

Detalii
+

Bine întreţinute un exterior includ manichiură maini si unghii frumoase. Visul de unghii frumoase nu trebuie să rămână un vis. Din cauza stresului zilnic, cuie poate rupe, rupe, chip şi sunt foarte inestetice. Pot fi remediate cu unghiile artificiale aici foarte bine. De asemenea, unghiilor artificiale pot fi folosite pentru tranziţia până propria unghiile la lungimea dorită au crescut înapoi. Pentru modelare acril, trebuie acrilice lichide şi praf acril. Veţi găsi materiale necesare pentru o locaţie acrilice modelul în gama noastră. Pentru a realiza o mai bună aderenţă pe unghia naturala, noastre acrilice Vylet-Cuie de grund, disponibile într-o dimensiune de 15 ml, este ideal. Agent de lipire asigură o potrivire sigură. Special pentru unghii problemă a dovedit. Aderenţa dintre unghia naturala si modelare este garantat 100%. Modelul de ascensoare (detaşare) putea în cele din urmă face parte din trecut. Sigur de noastre de liant. Rezultatul va vor convinge. După ce aţi aplicat nostru grund, se modela unghiile ca de obicei. Puteţi utiliza adeziunea atât modelarea acrilice şi modelarea cu UV gel. Puteţi avea încredere experienţa noastră ca un producător. Oferim produse de cea mai înaltă calitate.

Dimensiuni
+

0.032 Metri (m)
0.03 Metri (m)
0.075 Metri (m)

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

4.6667

Rezumat

5
4
4
2
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional