Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Acril / Praf acrilic
Acril praf de aur - sclipici unghii pentru ocazii speciale
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

La ocazii speciale, unghiilor trebuie să fie ceva special. Efecte extraordinare cu aur de praf acrilic sclipici atinge. Sclipici este deja încorporat în acrilic pulbere şi se alătură cu lichid acrilic pentru materia perfectă pentru un plin de farmec unghii cu efect de sclipici.
Cu siguranţă, de aur de culoare nu este neaparat potrivit mai ales în combinaţie cu efect de sclipici pentru viaţa de zi cu zi la birou. Ocazii festive aceasta arta de unghii a produs excelent, cu toate acestea, punctul de vedere al unghii frumoase şi îngrijite mâinile să elaboreze şi să completeze tinuta festiv. Vor fi procesate în pulbere ca de obicei: O cantitate mică de pulbere acril este amestecat cu lichid şi a format într-o minge mică. Aceasta este apoi rapid prelucrate pe unghia naturala si format în unghiilor perfect. Vioi de lucru este crucială pentru modelul acrilice, deoarece contactul începe imediat cu setarea de aer de masă.

Sigiliu
+
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional