Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Acril / Praf acrilic
Argint de praf acrilic pigment sclipici fire pentru elegant acrilic de unghii

Detalii
+

Unghia devine fire strălucitoare, Opera de arta si bijuterii pe corp. Fâşia de mica integrat în pulbere acril salva un pas suplimentar, produsul este procesată ca în cazul modelului acrilic de unghii artificiale perfecte.

Praf acrilic pigment cu fire de sclipici în argint este amestecat cu acrilice lichid şi a format într-o minge mică. O potrivire cu acril perie aplicate rapid materialul si pe unghii naturale, în formă de un C-curba. Produsul final este un unghii sclipitoare, care este izbitoare şi sclipitoare şi strălucitoare atrage atenţia prin straturi de acril cu încrustaţii de argint. Aceasta se aplică la mâini, aproape chiar mai mult, dar pentru picioare, prin sclipici bandă în acrilic unghii aspect frumos şi atrăgător decât oricând. Atât de mult timp unghii acrilice si Sheen păstrează lui sclipire, un strat de top potrivire un etansant este recomandată.

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

5

Rezumat

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional