Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Acril / Praf acrilic
Argint de praf acrilic pigment sclipici fire pentru elegant acrilic de unghii
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Unghia devine fire strălucitoare, Opera de arta si bijuterii pe corp. Fâşia de mica integrat în pulbere acril salva un pas suplimentar, produsul este procesată ca în cazul modelului acrilic de unghii artificiale perfecte.

Praf acrilic pigment cu fire de sclipici în argint este amestecat cu acrilice lichid şi a format într-o minge mică. O potrivire cu acril perie aplicate rapid materialul si pe unghii naturale, în formă de un C-curba. Produsul final este un unghii sclipitoare, care este izbitoare şi sclipitoare şi strălucitoare atrage atenţia prin straturi de acril cu încrustaţii de argint. Aceasta se aplică la mâini, aproape chiar mai mult, dar pentru picioare, prin sclipici bandă în acrilic unghii aspect frumos şi atrăgător decât oricând. Atât de mult timp unghii acrilice si Sheen păstrează lui sclipire, un strat de top potrivire un etansant este recomandată.

Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional