Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Acril / Praf acrilic
Nightshine pulbere pastel - unghii de arta praf fin unghiilor
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Nightshine pulbere pastel este ideal pentru decorare unghii gel. Pulbere fină este amestecat în UV color gel sau poate fi stropit pe stratul aplicat şi nu încă întărite de gel. După uscare, care prezinta Pulbere fină în titluri de valoare individuale.
Pentru aplicarea de praf de unghii, unghii este pregătit ca de obicei. Arta - sau chiar naturale unghiilor este pregătit ca de obicei. Mătuirea de suprafaţă cu un tampon se aplica un gel coat sau Grund bază, aceasta intari sub lampa UV în timpul specificat. Stratul de sudoare rămâne pe suprafaţa de unghii. Nightshine pulbere pastel este amestecat bine în gel colorat, apoi amestecul ca de obicei este aplicat cu pensula si intarit. Pulbere pe gel umed poate stropit pentru individuale modele pe unghii. Apoi se intareste ca de obicei. Un strat de top ca un finisaj sigilarea finala creează şi unghiile care sunt durabile şi strălucire permanent.

Numai pentru uz profesional / A se aplica numai pe unghii tehnice sau pe stratul de construcţie

Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
4.75
Rezumat
5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional