Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Acril / Praf acrilic
Praf acrilic Vylet-Nails Incredible pentru unghii cu acril

Detalii
+

frumos Mâini îngrijite şi unghiile lungi trebuie să rămână un vis pentru orice, chiar daca unghiile proprii nu sunt sigur sunt potrivite. Sunt greu de orice Ei mai mult, ei anula sau de a sparge în jos. Cu unul Unghiilor poate fi oferită pentru a stopa. În cazul în care unghiile trebuie mai ar trebui să o extensie de unghii poate fi obţinut prin sfaturi de unghii. Cu noastre pulbere acril acordaţi puterea ta de cuie şi de Unghiile ei sunt încă flexibil. Pentru prelucrarea aveţi nevoie de un Lichid acrilic, desigur, în gama noastră de produse extinse a găsi. Necesită nici o lampa UV, deoarece amestecului de pulbere acril şi conectează lichid în aer. Tehnologia pulbere-lichid este, de asemenea, pentru incepatori Potrivit unghii Designer. Veţi găsi aici pulbere / lichid combinaţie în Vindecarea ori diferite, Deci tu cel mai bun alege pentru ei înşişi puteţi cu uşurinţă pentru a crea cel mai frumos model de straturi şi având timp suficient. pentru a corecta orice erori. Pentru a Populeaza modelul locaţie trebuie vechi de modelare depus până în prezent, care stratul de locaţie modelul nou nimic mai mult de la vechiul este vizibile. aici face un fişier electrice servicii foarte bune. Convinge Sunt de cea mai înaltă calitate a produselor noastre. Vă garantăm Experienţa de producători şi produse, toate European mare Să îndeplinească cerințele. A se vedea pentru tine, va finaliza fi uimit.

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

instrucțiuni
+

Pasul 1: Când lichidul este turnat într-un pahar Dappen, scufundaţi pensula în lichid

Pasul 2: Pensula trebuie să fie complet saturată cu lichid

Pasul 3: Pensula complet saturată se introduce cu vârful în praful acrilic.

Pasul 4: După crearea balonaşului puneţi-l pe unghie

Pasul 5: Apăsaţi balonaşul acrilic şi distribuiţi-l cu atenţie pe unghie

Pasul 6: După un scurt timp de uscare modelajul de unghie trebuie pilit încă în formă

Pasul 7: Lustruiţi unghia până străluceşte sau utilizaţi un gel de sigilare.


Sfat: Puteţi folosi şi un Top Coat


Feedback
+

Evaluări generale

4.6441

Rezumat

5
38
4
21
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional