Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Euro-Line
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Gel de bază Euro-Line
Detalii
+
Euro-line gel adeziv este un gel special concepute în cosmetice unghia că următoarele extrem îmbunătăţeşte aderenţa dintre unghia naturala si gel gel şi culoare pentru a utiliza UV. Instrumente suplimentare, astfel ca atare, ca un liant şi grund nu sunt neapărat necesare totuşi convingatoare rezultatele. Mai ales la femei, care au adesea să se confrunte cu renovat modelarea materialelor, linia noastră de Euro, produsul este o adevărată binecuvântare. Probleme de custodie sunt reduse, atât de simplu şi încă eficiente. Îl puteţi purta pe proaspăt aplicate unghii sfaturi, de asemenea. Putem să vă spun chiar o continuare caracteristică pozitiv: nostru gel de bază de calitate este potrivit pentru cei care suferă de alergie. Aceasta este o caracteristică importantă dacă 100 la sută ar dori să vă asiguraţi că prelucrarea noastre gelul de aderenta pentru persoanele sensibile lasă nici o întrebare. Toate unghii tipuri cu nostru profesional gel subţire vâscozitate pot fi editate. Aplicaţia funcţionează cel mai bine dacă sunt rapide şi economice aici. Asiguraţi-vă că vă veni prea strânsă cu pensula ud la marginea unghiei. Suprafaţa se extinde automat netedă (miere efect), minimizarea chiar de la început pentru a fi completat ulterior de depozit de lucru. Veţi obţine cea mai bună calitate directe de la producător, ca de obicei. Cu produsele noastre profesionale, vă sunt bine echipate pentru a trăi în visele tale creatoare. Nu ezita si scorul cu produse din magazinul nostru online de marcă.
Dimensiuni
+
0.062 Metri (m)
0.061 Metri (m)
0.042 Metri (m)
viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+
Evaluări generale
4.4286
Rezumat
5
5
4
0
3
2
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional