Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Gel finish
Lucios si protectie unghiilor datorită acid-free gel de sigilare

Detalii
+

Ai unghiile artificiale cu o disponibile in magazinul NDED Constructii gel de modele şi ar fi acum încă o suprafata stralucitoare Ajunge la unghia? Cu înaltă calitate NDED gel de etanşare - acidul-gratuit a da Ai unghiile artificiale o concluzie perfectă. Acest gel puternic previne nu numai zgârieturi, dar lucios face unghiile impactul. Noastre gel de calitate cu miere efect Sigiliu unghiile, nevoie de doar un strat subtire. Acestea aplică gel de construcţie şi se intareasca aceasta. Apoi ia stratul de transpiratie cu o curat terminat off şi rezistentă la zgârieturi şi plin de farmec unghiile. De asemenea, depunerea pot fi evitate. Acest gel de sigilare calitate, vedea magazinul nostru în UV gel de & culoare gel de la un preţ scăzut în următoarele sume: 5 ml. 15 ml, 30 ml, 50 ml, 250 ml, 1000 ml, 2000 ml, 4000 ml şi 5000 ml. Datorită sume diferite, nu este numai pentru Utilizarea privată, dar şi pentru uz comercial. Puteţi obţine ingrediente la noi prin intermediul foaie de date. asigură-te produsele gelul, care tine niciodată diferite geluri Producătorii folosesc, deoarece acest lucru durabilitate de arta unghiilor poate afecta. Accesul la şi de a descoperi mai târziu Dezvoltare pentru a obţine unghiile strălucitoare scena. Toate UV NDED geluri cosmetice Directivei şi sunt chiar interpreta acidul-drum liber.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

4.3524

Rezumat

5
58
4
33
3
9
2
3
1
2

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional