Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Gel finish
Gel de sigilare LED etanşare gel rapid este un excelent
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

nded rapid este gel de etanşare strat de top un LED moderne de calitate superioară. Unghia devine prin porţiunea acrilice după unghii o luminoase strălucitoare „ lucios “ sigilate. Acest strat de top de sigilare rapid speciale şi sofisticate de Nded are o consistenţă vâscoasă subţire şi se retrage în mod autonom de buna. Timpul de intarire este mai puţin 3 minute – în funcție de performanțele dispozitivului cu lumină UV. Într-o lumină vindecarea unitate cu o eficienţă luminoasă 36 Watt lucios Finishgel Cure, de exemplu, după 1,5 minute. Ca comune UV gel şi culoare gel în magazinul nostru online este LED Versiegeler uşor de proces şi, prin urmare, perfect potrivită, să pună în aplicare straturi de model unghii perfecte de calitate. Ca strat de top gratuite de acid, este ideal pentru cei care suferă de alergie. NDED strat de sigilare rapid top este disponibil în cantităţi de 5 ml, 15 ml, 30 ml, 50 ml şi 250 ml. De asemenea, unghiile naturale, unghii acrilice şi fibră sticlă unghiile cu acest moderne unghiilor design produs săptămâni lucios disponibile.

 

ca comune UV gel şi culoare gel în magazinul nostru online este, de asemenea, LED Versiegler uşor de proces şi, prin urmare, perfect potrivită, perfect unghii model straturi calitate fără strat de transpiraţie.

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
4.4787
Rezumat
5
53
4
34
3
6
2
2
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional