Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Gel lac
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Gel Lac NAIL-EON Highlights Limited Edition pentru unghii cu gel
Detalii
+

Noastre straturi de gel au Peel Off lac de unghii şi benzi vopsea proprietăţi. Omiteţi doar grund şi strat de bază, apoi puteţi elimina doar nostru lacuri de gel după câteva zile de unghii.

Cu noastre NAIL-EON gel poloneze evidenţiază, de asemenea, cunoscut ca Gelish, gel de blana, Lacul de unghii UV sau lac UV Putem livra un lac de gel în special colorat şi expresiv, care este incredibil de frumoase unghii modelul straturi pot fi create. Esti cu aceste irizată gel poloneze este bine sfătuiţi, dacă ai unghii modelul straturi pe gel de bază doriţi să creaţi, dar renunţe la uzură lung cu perie si gel vreau să. Cu acest gel poloneze Gel de lac este gel UV cu ajutorul pensulei direct se aplică din sticla. Gel poloneze Vopsea este ca o Oja convenţionale aplicate şi apoi în lumină UV, precum o UV gel de intarire. Gel de lacuri sunt de ceva timp, este foarte popular, deoarece acestea sunt confortabile. Comanda cu Nevoie pentru a crea gel lac unghii model de straturi, unghiile, ca de obicei prima curăţate şi degresarea. În pasul următor sunt înăsprită unghiile a început cu unghiile. Gel de lac este cu geluri UV convenţionale, aplicat cu pensula sunt compatibile şi pot fi combinate în mod ideal. Aveţi nevoie pentru a lucra nu numai cu gel de vopsea, dar poate, de asemenea Ca toata lumea stie, folosind UV gel. Fie creativ şi lasa dumneavoastră Frâu liber imaginaţiei. Avem ingrediente de înaltă calitate în aceasta vopsea procesele astfel încât să puteţi fi sigur de a obţine un produs de calitate, cum sunt folosite de noi. Este fotopolimerizabil Oja care Cure cu UV unitate şi în lumina LED vindecarea unitate!

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
4.1667
Rezumat
5
10
4
9
3
4
2
1
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional