Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Gel soak off
Gel de unghii Soak Off color NDED

Detalii
+

& Culoare de gel de gel de rezultate perfecte cu uşurinţă cu înmoaie off UV gel de linie sunt obţinute. nded înmoaie off gel colorat este ideal pentru o locaţie modelul individuale. Indiferent ce tendinţă este spus cu acest gel ţine pasul cu tendinţa de fiecare. Nu contează dacă un look extraordinar francez sau o modelare completă, cu acest gel set de evidenţiază care garanțiile trageţi atenţia. Gel colorat poate fi folosit pentru a proiecta unghiile individuale. Acesta poate fi uşor procesat şi este de înaltă calitate. O rapidă modelare cu un rezultat perfect este posibil cu acest gel. Ca tot a liniei de impregnare-off geluri oferă o lucrare de minimum fişier. Înmoaie off-gel de pot fi aplicate la unghia naturala, şi netezeşte sfaturi cui. Astfel se efectuează stimuli mecanice şi este bine tolerat. Gel de unghii activează din nou efectul auto-nivelare. Geluri nevoie de doar 2 minute de intarire data in lampa UV, se face nici o diferenţă care a straturilor de constructii, grund, constructii gel sau termina doar a lucrat. O lungă aşteptare este, prin urmare, învechite. Puteţi convinge-te de acest gel incredibil şi încredere în experienţa noastră de către producător. Va fi impresionat de versatilitatea de gel. Se întăreşte în 120 secunde în dispozitivele de lumină UV normale şi în 30 la 60 de secunde în lumina LED-uri, vindeca de unităţi.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

4.2542

Rezumat

5
29
4
23
3
4
2
3
1
2

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional