Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Gel soak off
Soak-Off LED apoi depunerea gratuit înlocui gel de amorsare

Detalii
+

Vrei pentru a spori dumneavoastră unghiile naturale sau unghii artificiale pentru doar o solemnitate speciale modelat? Noastre NDED soak-off restante LED gel de bază este potrivit pentru acest lucru. Acest gel LED unic poate fi cu noastre Inmuiati off Solver fără efort înapoi de la unghii eliminat, fara de care trebuie să depună cum ar fi la geluri unghii tradiţionale. Decorare-vă unghiile uşor cu un tampon pe, până când nu există nici o treaba strălucitoare pentru a vedea mai mult. Gratuit-le la depunerea cu o perie de cosmetice şi curat cu un aspirator după. Apoi se aplică grund care asigură îmbunătăţită aderenţa între gel UV LED şi unghia naturala. Apoi modelul un strat subţire de LED-uri de Inmuiati-off gel pentru grund pe. Noastre Sfat: Trata unghiile individual şi se lasă direct după aplicarea pentru aproximativ 15 secunde pentru a vindeca fiecare unghie. Apoi, puteţi crea toate degetele împreună pentru un maxim de două minute în lumină UV. Lucra direct, cu alte nostru de NDED LED de impregnare-off geluri fără îndepărtarea stratului de sudoare. Numai după aplicarea gelului ultima, îl eliminaţi. Urmaţi aceşti paşi pentru a obţine o stralucire mare pe unghiile. Noastre calitate NDED ud de pe unghii gel de disponibile gel UV & gel colorat din gama în cantităţi variabile. Vrei să consolideze dumneavoastră unghiile naturale atât de scurt sau model de unghii artificiale, acest gel care este creat. Acum, de asemenea, cu dispozitivele UV obişnuite şi în uz cu LED lumină vindecarea unităţi pot fi folosite!

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

4.8235

Rezumat

5
14
4
3
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional