Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Gel soak off
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Rounder toate: soak-off 1 faza-builder gel pentru toate fazele de sistemul de gel
Detalii
+
1 Faza-Builder gel este NDED soak-off, de asemenea, a condus şi este un gel universale. Este confortabil să se ocupe şi se execută netedă independent. Acest produs este genial, şi ca alte geluri UV şi culoarea pentru o modelare perfectă indispensabil. Impregnare-off geluri sunt detaşabile şi nu trebuie să descărcaţi depusă atât. Aici, aţi găsit un gel pentru toate fazele. Trebuie mai mult nici un grund, ambalarea sau gel de sigilare. Uşor dur pe unghiile şi ungeţi-l bine. Apoi se aplică un strat de Inmuiati-off gel constructor de faza 1 şi întări-o timp de două minute. Poate model dumneavoastră curba C cu același gel direct în port. Nu uitaţi greutăţile de două minute. În cele din urmă, gel de straturi sunt din nou sigilat cu gel nostru pentru toate fazele şi, de asemenea, vindecat. Acum, strălucească unghiile în noul look. Aveţi posibilitatea să eliminaţi, de asemenea, rapid aceste geluri. Pur şi simplu dur pe suprafaţa uşor, lăsaţi în funcţie de activitatea impregnare specială de pe gel de în rezolvarea şi împinge gel rămase cu o betisoarele lemn de trandafir de unghii în jos. Pacient-prietenos, este greu. Unghia naturala este revendicată ca rezultat mai puţin şi comutarea între unghiile modelate şi naturale este destul de simplă şi directă. Vom avea sortate opţiunile noastre de ambalare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Selectaţi cantitatea corespunzătoare şi transmite un produs special de la firma noastra. Se întăreşte în 120 secunde în dispozitivele de lumină UV normale şi în 30 la 60 de secunde în lumina LED-uri, vindeca de unităţi.
viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+
Evaluări generale
4.4
Rezumat
5
19
4
22
3
2
2
1
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional