Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Gel soak off
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Soak-off sigilarea-gel pentru un finisaj de calitate de modelare
Detalii
+
Pentru mulţi, Impregnare-off geluri sunt încă o necunoscută Produs, în timp ce în Statele Unite şi alte ţări, Impregnare-off geluri deja din o lungă perioadă de timp sunt utilizate. Comparativ cu convenţionale UV gel & Gel colorat poate impregnare-off geluri cu un Materiallöser care conține acetonă fără depunere în jos din nou de pe unghii. Inmuiati-off înseamnă tradus ca la fel ca "din nou fi răscumpărat". NDED soak-off gel de etanşare a 5 ml Ai un produs de foarte buna calitate, care unghiile pentru modelarea unghiilor da o suprafata perfect lucioasa. Mulţumiri la spre folosit Ingrediente pentru respectiva Inmuiati-off gel, este o depunere în jos nu mai mult necesare şi dacă clienţii dumneavoastră ar trebui să decidă o dată Nu mai umple unghiile pentru a face unghiile, puteţi cu uşurinţă cu elimina cu uşurinţă strat la strat care conține acetonă Materiallöser. Este o Nagelschonender mai multe, nu atât de mult, şi aproape niciunul Substanţă de unghii naturale proprii este depusă şi eliminate. Dacă vă Inmuiati-off folosit produse, clienţii dumneavoastră pot, de exemplu, oferta de cumpărare Materiallöser pentru utilizarea acasă, atunci când, pentru pentru a salva un nou curs de la tine. Asta ar desigur pierderi de bani conduce, dar prin vânzarea suplimentară de Materiallösers ar putea Acest reechilibrarea. Convinge-te de calitatea noastră Studio Produse şi uite pentru produsele alternative si complementare în magazinul nostru. Se întăreşte în 120 secunde în dispozitivele de lumină UV normale şi în 30 la 60 de secunde în lumina LED-uri, vindeca de unităţi.  
viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+
Evaluări generale
4.2174
Rezumat
5
12
4
6
3
3
2
2
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional