Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Gel soak off
nded soak-off grenchgel oferă aspectul clasic al franceză unghii

Detalii
+

NDED Soak-Off franceză gel este un produs de fabricaţie şi UV gel color gel de familie. Diferenţă importantă este că impregnare-off geluri sunt detaşabile şi, prin urmare, nu în jos sunt au depus. În câteva minute, puteţi elimina complet aceste geluri. Pur şi simplu suprafaţa uşor înăspriţi, Rezolvitorul să impregnare specială de pe gel de în conformitate cu instrucţiunile şi reziduurile de gel de cu o betisoarele lemn de trandafir de unghii în jos diapozitiv. Unghia naturala va fi tratat acest blând. Prin urmare, aceste geluri, de asemenea, atât de popular cu natura unghii armare sau pentru acoperirea completă, de asemenea, Fullcover se numesc. Creaţi un aspect natural franceză pentru mainile si unghiile. Procesul de impregnare-off geluri, după cum urmează: uşor dur pe unghiile şi degresa-le bine. Apoi, se aplică un strat de grund de impregnare-off gel şi întări-o timp de două minute. Contactaţi imediat gel cu o perie francez sau la faţa locului se agită noastre ud afara franceză o linie frumos zâmbet pe unghiile tale. Nu uitaţi greutăţile de două minute. În funcţie de gustul de opacitate, puteţi repeta pasul anterior. În cele din urmă, încă cu sealant gel înmoaie off gel de straturi sunt sigilate şi, de asemenea, vindecat. Sfaturi de unghii genial finite sunt perfecte. Puteţi alege din diferite dimensiuni. Mereu, mereu ieftin! Se întăreşte în 120 secunde în dispozitivele de lumină UV normale şi în 30 la 60 de secunde în lumina LED-uri, vindeca de unităţi.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

5

Rezumat

5
8
4
0
3
2
2
1
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional