Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Gel soak off
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Soak-off machiaj ascunde pete inestetice pe dumneavoastră gel unghii
Detalii
+
NDED machiaj Inmuiati-off gel este un leac miracol pentru decolorarea unghiei uşoară. Acesta poate fi ascuns excelent cu unul sau două aplicarea gelului. Ei unghiilor pare destul de uniform de colorare. Diferenţa între acestea şi clasic geluri UV şi culoare geluri este că impregnare-off geluri cu impregnare oprit în rezolvarea va fi eliminat. Prin urmare, fi depunerea nu afectează unghia naturala. Au multe avantaje: îl puteţi folosi pentru natura unghii armare cu sau fără aspect francez, desigur pentru picioare sau ca optice de extensie a unghiilor. Gel de machiaj solubile este flexibil şi aderă bine. Uşor dur pe unghiile şi degresa-l în mod corespunzător. Aplica un strat de Inmuiati-off gel de grund, Harden acest timp de două minute apoi aplicaţi unul sau două straturi de machiaj noastre direct gel de serie. Vă rugăm, de asemenea, timp de două minute sa se intareasca aceste straturi. Vă doresc look francez, apoi Înscrieţi-vă acum zâmbetul tău linia de impregnare-off alb-franceză şi se intareasca ca de obicei. În cele din urmă chiar etansant Inmuiati-off gel este aplicată şi, de asemenea, vindecat. Pentru modă "nud" Uită-te să se aplice fără dumneavoastră franceză sigiliu. Selectaţi cantitatea dumneavoastră. Calitate superioară la preţuri rezonabile. Se întăreşte în 120 secunde în dispozitivele de lumină UV normale şi în 30 la 60 de secunde în lumina LED-uri, vindeca de unităţi.
viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+
Evaluări generale
4.125
Rezumat
5
14
4
10
3
6
2
2
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional