Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri colorate
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
PURE gel colorat de American-Line este un gel UV de clasa extra-
Detalii
+
În Statele Unite, linia American a fost gelul de culoare pură cunoscut ceva timp în urmă şi a pune pe piaţă. Acesta a fost dezvoltat în cele mai recente cercetări American, care aduce o calitate studio de calitate. Cu acest gel UV poate evoca revoltător pic lucrari frumoase de artă, dacă se aplica la întreaga unghii sau modele doar individuale pe una sau mai multe cuie. Acest gel pot fi aplicate direct la amorsarea gel de vindecat sau gel de construcţie. Ea promite un cui uluitoare şi unic design care poate fi realizat, de exemplu, cu o Spotswirl, dacă o optează pentru un design mic pe unghii. Nu contează, dacă doar ar trebui creat un design mic sau gel colorat este aplicat de unghii întregi, aceasta trebuie asigurată, că gelul este aplicat slab ca acesta poate intari altfel nu 100%. Acest gel este deosebit de uşor să se aplice datorită dezvoltării sale mai recente, deoarece are o vascozitate medie şi se întinde de buna singur. Gel pot fi aplicate folosind o perie special gel. Am obţine acest gel de culoare pură în culori diferite-una nu întotdeauna uşor de la alegeri. În momentul de cumpărare, beneficiati de blocul nostru mai multe geluri. Puteţi de exemplu, alege între culorile stacojiu, cărbune şi tei. Convinge-te de produsele noastre în studio de calitate şi ordine astăzi.
viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+
Evaluări generale
4.8571
Rezumat
5
6
4
1
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional