Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri colorate
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
American-Line vara culori proaspete pe unghiile de culoare gel
Detalii
+
Cine vrea să nu le place să se bucure de vară cât mai mult? Cu linia de American sunt îndulci vara gel colorat din seria de culoare UV gel & gel sumbru sezoane ca toamna şi iarna cu culori de vară. Gel de culoare pot fi obţinute în mărime de 15 ml. Este cea mai înaltă calitate. Vascozitate medie pot ocupa foarte bine gel şi se execută netedă în sine cu uşurinţă. Activitatea laborioasa de depunere nu este necesar. Culoare gel este un gel extrem extrem de opac, care modifică intensitatea culorii, în funcţie de cât de des este aplicat unul după altul. Aceasta ar trebui să subţire se aplică astfel încât lumina UV complet poate străluci prin pigmenţilor de culoare. Astfel, se realizează o cura de 100%. Se poate atât aplica gel de amorsare, precum şi gel de construcţie. O gamă largă de culori pentru a fi cele mai frumoase modele si modele evoca. Nu limite sunt stabilite pentru creatii noi şi speciale de imaginaţie. Gel colorat este potrivit pentru aspectul francez, precum şi pentru elaborarea de modele. Admiraţia pentru culori proaspete, vor inspira şi pune multe în timp ce caută la unghiile în sentimentul de vară. Acest gel este o absolută trebuie să aibă pentru modele de unghii sofisticate. Lasa gel cu siguranta nu trebuie ratată. Beneficia de mulţi ani de experienta in fabricarea. Va oferim cea mai buna calitate.
viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+
Evaluări generale
3
Rezumat
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional