Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri colorate
Gel colorat PEARL asigură mare efect de perla pe deget unghiilor

Detalii
+

NDED culoare gel de Perla este gel de culoare anca, pe care o puteţi găsi în gama noastră, unul din multe UV la modă. Efectele Perla mare atinge intensităţile de culori diferite, ceea ce aduce nou un nou look la dumneavoastră naturale sau artificiale deget unghiilor-vă cu singură culoare prin aplicarea stratificat. În primul rând Manichiura unghiile naturale ca de obicei sau popula unghiile artificiale, dacă este necesar. Aplica unghii mărgăritar dorit de proiectare culoarea gel apoi direct pe gel de baza sau structura şi a întări trei minute sub o lampa speciala UV. Prelucrarea este uşor prin vâscozitate medie şi poate aduce, nu doar de profesionişti instruiţi, uşor de pe unghii. De asemenea, acest gel rulează fără probleme de la sine. Îl puteţi purta fără altul în sine. Păstraţi în minte, cu toate acestea, care să mobilizeze numai subţire straturi, deoarece acesta poate fi altfel nu complet iluminate de lumina UV şi durabilitate ca rezultat va fi afectată. Veţi obţine acest gel de culoare, în special în următoarele culori în nostru: Lucent roşu, Lucent albastru, vampiric, permis, permis de un alt 11 nuanţe cu Perla si roz. Ai trata-te şi unghiile tale un aspect perlat şi ordinea unul noastre geluri perlat, unghii-Studio de calitate sunet, un pret imbatabil atractive în magazinul nostru online.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

4.2527

Rezumat

5
47
4
31
3
5
2
5
1
3

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional