Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri colorate
Wetlook culoare gel alb pur greu - fără transpiraţie strat
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

nded gel colorat Wetlook pur - fără transpiraţie strat aduce factorul de luciu de culoare pură pe unghii gel. Wetlook generează gel de intarire nu stratul de transpiratie, eliminand o curatare a terminat unghiilor. Totusi, suprafaţa este sigilat imediat gata.

Secvenţa de poziţia model de când folosind alte geluri de culoare este, de asemenea, în general. În primul pas de a unghiilor artificiale este modelată şi în formă. Clădirea suprafaţa de unghii gel este curăţată şi înăsprită cu tampon. Acest lucru creează o bază ideală pentru gel de culoare Wetlook. Acest lucru se aplică în strat subțire pe Unghii si cure sub lampa UV. Deoarece nu stratul de transpiratie, unghii gel trebuie să fie curățate separat. Ordinea o etanşare suplimentară ca un finisaj este, de asemenea, inutile. Un strat de top sau o haina clar nu este necesară, deoarece unghiilor este acum lucios si rezistent la zgarieturi.


viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional