Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri colorate
Vylet-Nails Premium termo color gel neon - noul look de neon în interacţiunea
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Vylet-Nails Premium termo color gel neon Arată un efect foarte speciale în culori luminoase cu schimbarile de temperatura. Gel modifică nuanţa. Deci jocuri culoare interesant şi variabile, care atrage atenţia şi impactul peste si peste din nou şi proaspete apar pe unghii.

Ca de obicei, gel Thermo culoare este integrat în unghii. După pregătirea unghii şi aplicarea de bonding agent este unghii gel cu atenţie dezvoltate şi călit, strat de strat în lumină UV. După finalizarea modelare unghii in forma dorita de bază este depusă şi depunerea de praf şi stratul de transpiratie. Apoi Vylet-Nails Premium termo color gel neon într-un strat subtire este aplicat şi călit pentru 120 secunde. Pentru durabilitate lungă de modelare, ca de etanşare un strat de top este aplicat şi vindecat. A termina face curăţarea atentă de unghii cu un aspirator, alternativ, de asemenea, lustruire pot fi folosite, pentru a aduce unghii la un luciu ridicat.

Numai pentru uz profesional / A se aplica numai pe unghii tehnice sau pe stratul de construcţie

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional