Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri colorate
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium termo color gel neon - noul look de neon în interacţiunea
Detalii
+
Vylet-Nails Premium termo color gel neon Arată un efect foarte speciale în culori luminoase cu schimbarile de temperatura. Gel modifică nuanţa. Deci jocuri culoare interesant şi variabile, care atrage atenţia şi impactul peste si peste din nou şi proaspete apar pe unghii.

Ca de obicei, gel Thermo culoare este integrat în unghii. După pregătirea unghii şi aplicarea de bonding agent este unghii gel cu atenţie dezvoltate şi călit, strat de strat în lumină UV. După finalizarea modelare unghii in forma dorita de bază este depusă şi depunerea de praf şi stratul de transpiratie. Apoi Vylet-Nails Premium termo color gel neon într-un strat subtire este aplicat şi călit pentru 120 secunde. Pentru durabilitate lungă de modelare, ca de etanşare un strat de top este aplicat şi vindecat. A termina face curăţarea atentă de unghii cu un aspirator, alternativ, de asemenea, lustruire pot fi folosite, pentru a aduce unghii la un luciu ridicat.
viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional