Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri colorate
Vylet-Nails Premium termo color gel pastel - Schimbarea culorii în nuanţe
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Vylet-Nails Premium termo color gel alternează pastel ori de câte ori Culoare, atunci când schimbările de temperatură. Cea mai mare temperatura, mai completa decolorare. Acestea apar din nou şi din nou noua si atractive culoare jocuri şi istorie pe unghii gel. Gel colorat în timpul modelare gel va fi aplicată.
Juramantul este pregătit ca de obicei, înainte de aplicarea Vylet-Nails Premium termo color gel pastel. Unghia naturala este depusă în formă şi înăsprită cu tamponul, apoi un promotor de aderenţă este aplicat. Unghii cu curba C este modelat cu gel de construcţie. Vindecarea atent de straturi şi lampa UV este important. Thermogel este aplicat pe unghie care este purificat de stratul de sudoare şi călit, 120 la 240 secunde. Intensitatea culorii nu cererile, trebuie mai multe straturi poate fi aplicat şi vindecat. Unghii cu gel de etanşare este făcut la sfârşitul luciul rezistente la forţă, de înaltă şi permanent stabil. Ulei curat sau polizat creşte straluceasca din suprafaţa de unghii.


Numai pentru uz profesional / A se aplica numai pe unghii tehnice sau pe stratul de construcţie

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
4.5
Rezumat
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional