Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri colorate
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium termo color gel pastel - Schimbarea culorii în nuanţe
Detalii
+
Vylet-Nails Premium termo color gel alternează pastel ori de câte ori Culoare, atunci când schimbările de temperatură. Cea mai mare temperatura, mai completa decolorare. Acestea apar din nou şi din nou noua si atractive culoare jocuri şi istorie pe unghii gel. Gel colorat în timpul modelare gel va fi aplicată.
Juramantul este pregătit ca de obicei, înainte de aplicarea Vylet-Nails Premium termo color gel pastel. Unghia naturala este depusă în formă şi înăsprită cu tamponul, apoi un promotor de aderenţă este aplicat. Unghii cu curba C este modelat cu gel de construcţie. Vindecarea atent de straturi şi lampa UV este important. Thermogel este aplicat pe unghie care este purificat de stratul de sudoare şi călit, 120 la 240 secunde. Intensitatea culorii nu cererile, trebuie mai multe straturi poate fi aplicat şi vindecat. Unghii cu gel de etanşare este făcut la sfârşitul luciul rezistente la forţă, de înaltă şi permanent stabil. Ulei curat sau polizat creşte straluceasca din suprafaţa de unghii.


viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+
Evaluări generale
4.5
Rezumat
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional