Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri colorate
Vylet-Nails Premium termo color gel pur - culori clare în interacţiunea

Detalii
+

Mediu-vascozitate Vylet-Nails Premium Thermo culoare gel pur poate fi uşor de aplicat pe unghie şi oferă culori atractive şi schimbarea jocuri. Această schimbare de culoare, care apare atunci când schimbarea temperaturi face posibilă. Cea mai mare temperatura creşte, mai completă termo color gel modificări sale umbrire.

Aplicarea Vylet-Nails Premium termo color gel pur este uşor. După unghii este lustruit şi înăsprită cu tampon, a aplicat grund. Ulterior, unghii este construit de strat de strat cu gel selectate. Este perfect modelat, gel în strat subţire, dar continuă pe suprafaţa curăţată de unghii curba C Ordinul Vylet-Nails Premium termice. Intensitatea culorii ar trebui să crească încă un alt strat de gel colorat poate fi aplicat. Remediu atent în lumină UV pentru 120 de secunde este important. Gel de efect a sigila şi a obţine culori straluceasca lung finisaj este un strat de top.


viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

4.8235

Rezumat

5
15
4
1
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional