Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri colorate 2 în 1
Vylet-Nails Premium termo color gel glitter - acoperire completă şi nail art
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Vylet-Nails Premium termo color gel glitter este alegerea perfecta pentru unghiile speciale cu efecte speciale. Gel colorat cu modificările particule strălucitoare schimbarile de temperatura de culoare, a face gel unghii rezistent catcher.

Vylet-Nails Premium termo color gel glitter este aplicat pe unghie gel construite cu grijă, procedura este ca de obicei: unghia naturala este în formă şi înăsprită cu tampon. Ulterior, este aplicat un promotor de adeziune, apoi incepe constructia de unghii gel. Cui este complet format, Thermogel este utilizat. Aceasta poate fi fie într-o acoperire completă strat sau ca o arta unghiilor aplicate. Pentru Pineslmalereien, acest gel este ideal, deoarece acesta nu a alerga din cauza s cu o vâscozitate. Este important ca stratul de transpiraţie de construcţie gel este eliminat în avans. Thermogel este intarit sub lumină UV pentru 120 de secunde şi apoi sigilate. Acest gel de sigilare este aplicat şi călit. În cele din urmă, suprafaţa de unghii cu ulei curat sau polizat este curăţate şi a adus la un luciu ridicat.

Numai pentru uz profesional / A se aplica numai pe unghii tehnice sau pe stratul de construcţie

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
4.5
Rezumat
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional