Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri colorate
Vylet-Nails Premium termo color gel glitter - acoperire completă şi nail art

Detalii
+

Vylet-Nails Premium termo color gel glitter este alegerea perfecta pentru unghiile speciale cu efecte speciale. Gel colorat cu modificările particule strălucitoare schimbarile de temperatura de culoare, a face gel unghii rezistent catcher.

Vylet-Nails Premium termo color gel glitter este aplicat pe unghie gel construite cu grijă, procedura este ca de obicei: unghia naturala este în formă şi înăsprită cu tampon. Ulterior, este aplicat un promotor de adeziune, apoi incepe constructia de unghii gel. Cui este complet format, Thermogel este utilizat. Aceasta poate fi fie într-o acoperire completă strat sau ca o arta unghiilor aplicate. Pentru Pineslmalereien, acest gel este ideal, deoarece acesta nu a alerga din cauza s cu o vâscozitate. Este important ca stratul de transpiraţie de construcţie gel este eliminat în avans. Thermogel este intarit sub lumină UV pentru 120 de secunde şi apoi sigilate. Acest gel de sigilare este aplicat şi călit. În cele din urmă, suprafaţa de unghii cu ulei curat sau polizat este curăţate şi a adus la un luciu ridicat.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

4.5

Rezumat

5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional