Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri colorate
Vylet-Nails Premium Thermo gel colorat metalice - gel modelare cu modificarea culorii

Detalii
+

Unique şi catcher cui este termo gel colorat cu Vylet-Nails Premium metalice. Lucru deosebit despre acest gel colorat: când temperatura se modifică, de asemenea, Culoare de modele de unghii şi care intră aspect metalic. Deci sunt întotdeauna efecte noi şi surprinzătoare pe unghii.

Mediu-vascozitate Vylet-Nails Premium termo color gel metalice este încorporată în gel modelare în unghii. De obicei lustruit, biletel până şi cu unghii unul este acoperite cu grund adeziune. Gel colorat este aplicat după gel de construcţie, sunt ca de obicei cu atenţie vindecat toate straturile de sub lampa UV. Transpiraţie cu Zellette necesaria metalica înainte de ordinul Vylet-Nails Premium termo color gel şi curat, gel colorat este aplicată în strat subțire și intarit pentru 120 de secunde. Dacă este necesar un strat suplimentare pot fi adăugate pentru a creşte intensitatea culorii şi modelarea finală de unghii gel pe unghii. Modelarea se încheie cu un gel de etanşare, care este plasat direct pe stratul de sudoare şi călit pentru 120 secunde.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

4.8333

Rezumat

5
5
4
1
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional