Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri colorate
Vylet-Nails Premium Thermo gel colorat metalice - gel modelare cu modificarea culorii
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Unique şi catcher cui este termo gel colorat cu Vylet-Nails Premium metalice. Lucru deosebit despre acest gel colorat: când temperatura se modifică, de asemenea, Culoare de modele de unghii şi care intră aspect metalic. Deci sunt întotdeauna efecte noi şi surprinzătoare pe unghii.

Mediu-vascozitate Vylet-Nails Premium termo color gel metalice este încorporată în gel modelare în unghii. De obicei lustruit, biletel până şi cu unghii unul este acoperite cu grund adeziune. Gel colorat este aplicat după gel de construcţie, sunt ca de obicei cu atenţie vindecat toate straturile de sub lampa UV. Transpiraţie cu Zellette necesaria metalica înainte de ordinul Vylet-Nails Premium termo color gel şi curat, gel colorat este aplicată în strat subțire și intarit pentru 120 de secunde. Dacă este necesar un strat suplimentare pot fi adăugate pentru a creşte intensitatea culorii şi modelarea finală de unghii gel pe unghii. Modelarea se încheie cu un gel de etanşare, care este plasat direct pe stratul de sudoare şi călit pentru 120 secunde.

Numai pentru uz profesional / A se aplica numai pe unghii tehnice sau pe stratul de construcţie

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
4.8571
Rezumat
5
6
4
1
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional