Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri led
Gel Lac NAIL-EON Highlights Limited Edition pentru unghii cu gel

Detalii
+

Noastre straturi de gel au Peel Off lac de unghii şi benzi vopsea proprietăţi. Omiteţi doar grund şi strat de bază, apoi puteţi elimina doar nostru lacuri de gel după câteva zile de unghii.

Cu noastre NAIL-EON gel poloneze evidenţiază, de asemenea, cunoscut ca Gelish, gel de blana, Lacul de unghii UV sau lac UV Putem livra un lac de gel în special colorat şi expresiv, care este incredibil de frumoase unghii modelul straturi pot fi create. Esti cu aceste irizată gel poloneze este bine sfătuiţi, dacă ai unghii modelul straturi pe gel de bază doriţi să creaţi, dar renunţe la uzură lung cu perie si gel vreau să. Cu acest gel poloneze Gel de lac este gel UV cu ajutorul pensulei direct se aplică din sticla. Gel poloneze Vopsea este ca o Oja convenţionale aplicate şi apoi în lumină UV, precum o UV gel de intarire. Gel de lacuri sunt de ceva timp, este foarte popular, deoarece acestea sunt confortabile. Comanda cu Nevoie pentru a crea gel lac unghii model de straturi, unghiile, ca de obicei prima curăţate şi degresarea. În pasul următor sunt înăsprită unghiile a început cu unghiile. Gel de lac este cu geluri UV convenţionale, aplicat cu pensula sunt compatibile şi pot fi combinate în mod ideal. Aveţi nevoie pentru a lucra nu numai cu gel de vopsea, dar poate, de asemenea Ca toata lumea stie, folosind UV gel. Fie creativ şi lasa dumneavoastră Frâu liber imaginaţiei. Avem ingrediente de înaltă calitate în aceasta vopsea procesele astfel încât să puteţi fi sigur de a obţine un produs de calitate, cum sunt folosite de noi. Este fotopolimerizabil Oja care Cure cu UV unitate şi în lumina LED vindecarea unitate!

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

4.1667

Rezumat

5
10
4
9
3
4
2
1
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional