Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri led
NAIL-EON Gel Polonez Charming

Detalii
+

Noastre straturi de gel au Peel Off lac de unghii şi benzi vopsea proprietăţi. Omiteţi doar grund şi strat de bază, apoi puteţi elimina doar nostru lacuri de gel după câteva zile de unghii.

Dacă sunteţi în mod repetat supărat despre lac de unghii pe unghiile naturale, care deja ciobire după un timp scurt, deşi el deţine artificiale unghii, precum şi, atunci ar trebui să accesaţi gel de vopsea fermecătoare noastre NAIL-EON. Este alternativa perfecta pentru unghii tradiţionale şi dă unghiile tale pentru cateva saptamani culoarea. Selectaţi una dintre culorile seducatoare. Culorile stralucesc şi modificaţi în funcţie de lumina. Se creează impresia de o creaţie artistică pe unghie cu culori diferite, deşi a fost folosit doar o singură culoare. Lungi durata de depozitare a gel de lac este absolut convingătoare chiar pe unghiile naturale şi nu splinter. Ia peste unghia intreaga sau set de selectivă subliniază. Decorare unghia pe şi de a aplica un strat de bază. Să se intareasca la lampa UV si aplica gel poloneze în pasul următor fără a scoate primul strat de sudoare. Asiguraţi-vă că să se aplice polonez în straturi subţiri, astfel încât prin intermediul se intareste complet. Vrei mai intens intensitatea culorii, să poarte mai multe straturi, fiecare strat, dar lasă, în orice caz, într-adevăr intari. Utilizaţi un strat de top pentru a termina. În cazul în care am vindecat-l complet în lampa UV, elimina stratul de sudoare. Un alt tratament de unghii nu mai este necesar.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

4.4118

Rezumat

5
24
4
24
3
3
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional