Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri led
NAIL-EON LED/UV gel poloneze speciale strat de bază

Detalii
+

Pentru unghii cu gel de modelare, un strat de bază este indispensabilă. Primul strat de gel va asiguraţi-vă că cui nu este decolorat şi garantează respectarea gel unghii sau strat de gel pe unghia naturala. NAIL-EON LED/UV gel poloneze speciale strat de bază este vascozitatea subţire şi uşor de aplicat.

Strat de bază este aplicat ca primul strat de gel pe unghia naturala acoperite cu grund. El este ideal pentru a găzdui geluri de constructii, cum ar fi, de asemenea, gel de acoperire. Baza de vascozitate strat pensula pe ca o Oja pe unghii, atunci un gel NAUL-EON acoperire pot fi încorporate direct în amorsa umeda. Apoi urmează vindecarea este posibilă atât în UV - lumina. Avantajul LED maturare este mai scurt timpul de expunere. Haina folosit baza ca un gel de amorsare pentru o locaţie de modelul de gel, el este pe unghii, de asemenea, slab pictat, dar apoi intarit. Stratul de transpiraţie este eliminat, apoi se aplică primul strat de gel gel de structura. Acest gel strat securitate selectabil transparent, astfel încât unghia naturala se transformă nu de geluri de culoare ulterioare. Finisajul gel de modelare ofera un strat de top, de asemenea, ca NAIL-EON LED/UV gel poloneze speciale cu noi este disponibil.

Dimensiuni
+

0.033 Metri (m)
0.033 Metri (m)
0.068 Metri (m)

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

instrucțiuni
+

NAIL-EON UV lac special strat de bază super potrivite pentru noastre acoperiri bază perfectă durată UV gel.

Pasul 1:Pregătirea unghii naturale, de tine fişier sfaturi în forma dorită. Împinge înapoi cuticulele si unghiile cu un tampon uşor pierde luciul.

Pasul 2: Acum transporta un strat subţire de nostru NAIL-EON UV lac special strat de bază şi lăsaţi acest leac pentru 2 minute in unitate lumina. Vă rugăm să nu scoateţi stratul de sudoare.

Pasul 3: Pictura unghiilor cu UV gel nostru de acoperire şi, de asemenea, se poate vindeca în unitatea de lumină.

Pasul 4:Seal acoperire specială unghiile cu un strat de NAIL-EON UV strat de top art. Nr. 1054. După uscare, elimina stratul de sudoare cu cleaner vă rog.Feedback
+

Evaluări generale

4.3836

Rezumat

5
36
4
36
3
4
2
2
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional