Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri led
NAIL-EON LED/UV gel poloneze speciale strat de top

Detalii
+

Un strat de top ca un etansant este cireasa de pe tort pe fiecare strat al modelului. Etanşare gel de straturi artificiale unghii cu un strat rezistent şi protejează împotriva ciobire şi zgârieturi. În plus, o stralucire mai durabil şi mai atractive este acordat unghiilor.

NAIL-EON LED/UV gel lac speciale strat de top poate fi aplicat cu uşurinţă şi este adecvat nu numai pentru gel de modelare. De asemenea, unghii acrilice, UV gel lacuri sau lacuri de unghii tradiţionale pot fi acoperite cu un strat de etanşare. Strat de top este aplicat pe unghie finit, unghii acrilice sunt aduse înainte de a aplica cu un tampon de la un luciu ridicat. Apoi termina sub UV sau, de asemenea, LED lumina este vindecat. Cu Zellette şi curat stratul transpiraţie este eliminat, unghii este lustruit în câţiva paşi la un luciu ridicat. Efectul lucioasă este întărită prin aplicarea de lustruire de ulei. Unghii finit este mult la zgârieturi şi alte daune.


Dimensiuni
+

0.033 Metri (m)
0.033 Metri (m)
0.068 Metri (m)

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

instrucțiuni
+

NAIL-EON UV lac special strat de top ca rezistentă la zgârieturi lucios finisaj pentru gel de lacuri şi gel si acril model straturi noastre

Pasul 1: După cum este cunoscut, pregătirea unghii naturale.

Pasul 2:Ca un strat de bază, utilizează noastre NAIL-EON UV speciale bază strat de lac gândire 1054th art.-nr. întărirea 2 minute in lampa.

Pasul 3: Acum vă puteţi cu dumneavoastră UV gel modelul polonez unghii sau pictura. Aici, vă rugăm să chiar vindeca.

Pasul 4: Ca un sealant, utilizaţi nostru NAIL-EON UV speciale sus strat de lac. Aceasta protejeaza vopseaua şi a da al tău unghie un finisaj lucios. Cu cleaner elimina stratul de transpiratie.


Un sfat:Noastre UV NAIL-EON lac strat de top speciale tip Nr - 1054 este adecvat, de asemenea, ca un finisaj pentru gel si Acryl model straturi. Uşor modelul permite complet si se intaresc. Cu aspirator, elimina stratul de transpiraţie de la sfârşitul.Feedback
+

Evaluări generale

4.5313

Rezumat

5
60
4
31
3
4
2
1
1
1

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional