Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 149 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri termice
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Geluri termice Geluri termice Găsiţi Geluri termice dumneavoastră în peste 50 de culori diferite La culoarea dumneavoastră preferată

Geluri termice

nded premium Thermogel pură Geluri termice nded premium Thermogel pură
2,92 € *
-25%
Vylet-Nails Premium termo color gel pure Geluri termice Vylet-Nails Premium termo color gel pure
Pret de la 3,95 € *
nded premium Thermogel sclipici Geluri termice nded premium Thermogel sclipici
3,89 € *
nded premium Thermogel metalice Geluri termice nded premium Thermogel metalice
3,89 € *
nded premium Thermogel pastel Geluri termice nded premium Thermogel pastel
2,92 € *
-25%
nded premium Thermogel neon Geluri termice nded premium Thermogel neon
3,89 € *
Geluri termice și geluri uv colorate pentru modele de unghii variate

Termo color gel variante de delicat pentru extravagante

Termo culoare geluri sunt disponibile în multe combinaţii de culori diferite. Acest încântător unghii va face posibile, care pot fi reglate perfect, de asemenea, pe stil personal, precum şi cu ocazia special. Schimbarea culorii are loc printr-o culoare definite de ieşire şi de a o nuanta sau o nuanta in acelasi stil, astfel încât mai multe unghii modele apar într-un singur pas. Efecte suplimentare deosebit de inteligent va rezulta din variaţiile cu sclipici pigmenţi, perla stralucesc sau stralucitoare transparent flip flop geluri cu integrantă particule.

 

Termo color Gele muncesc

Special pentru geluri de culoare termica este răspunsul lor la diferite temperaturi. Keynote, care constă în aplicarea de gel colorat, cu creşterea de căldură schimbat pas cu pas până la un sunet definit al doilea. Deoarece Schimbarea culorii are loc treptat, unghiile apărea peste si peste din nou şi excitingly diferite. O schimbare de culoare, de asemenea, poate apărea când un deget cald pe unghii este plasat. Suprafata mediului şi cui să se răcească, apoi livrea schimbat din nou.

Acest lucru poate fi deosebit de eficiente în seara: se raceste, de asemenea, unghii cu o băutură rece în mâna ta şi astfel se schimbă culoarea în scurt timp. Chiar dacă temperaturile se răcească în jos în aer liber, culoare speciale, care este atât de tipic pentru efectul de geluri UV termo culoare.

 

Aplicarea în unghiilor

Gel colorat reprezintă ultimul strat al modelului locaţie unghii înainte de a fi sigilate. Cui se formează ca de obicei: un primer este aplicat de unghii, care este baza de răspundere pentru arestarea ulterioară sau gel de constructii. După construirea de unghii gel de o curbă perfect C, gel colorat subţire aplică unghiei, si vindecarea sub lampa UV. Acest proces poate fi repetată pentru a atinge intensitatea de culoarea dorită. Vindecarea atent este realizat cel mai bun de straturi subtiri de gel este important. Finisajul este un strat de top, care acţionează ca un sistem de închidere, gel lung păstrate intensitatea culorii termo. Strat de top este intarit sub lumină UV şi apoi gecleanert sau tratate cu ulei de slifuire. Deci, sunt lucioase unghiile cu culori strălucitoare şi jocuri incitante schimbare.
Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional