Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri uv 3 in 1
gel UV, gel UV color bifazic 2 in 1 NDED

Detalii
+

De ce folosesc geluri diferite cui trei, în cazul în care veţi obţine doar stabil dumneavoastră gel de unghii artificiale faza cu noastre 2 NDED, decât dacă se aplică trei diferite geluri? Depunerea şi pierde luciul ta naturala unghiile la începutul unghiile. Apoi, localiza dimensiunile corectă sfat pentru toate unghiile din cutie şi ataşaţi-l cu un lipici unghii. Fişier toate unghii sfaturi la lungimea dorită şi de forma şi apoi aduce trecerea la naturale unghiilor artificiale pe un nivel. În pasul următor, aplică primul strat de noastre faza 2-Builder gel şi se întăresc în conformitate cu un dispozitiv de lumină UV la acesta. Imediat dupa primul strat, aveţi model de curba C cu acelaşi unghii gel de proiectare. Aici, ar trebui să lucreze afară un gros, dar umflatura moale între natural şi a unghiilor artificiale. Din nou se va întări de acest strat de gel sub lampa UV. Eliminaţi strat curat transpiraţie cu o atunci şi netezi orice planeitate în gel. Pentru aceasta, utilizaţi un fişier amenzii. Dumneavoastră artificiale unghii încă o protecţie perfectă împotriva zgârieturilor să dea şi să ia, ei vor luciu vă recomandăm la sfârşitul pentru a pune chiar şi un gel de sigilare la aceeaşi serie. Noastre gel de 2 faze de produs gel de gama de UV & gel colorat, ajunge aici într-un cui de înaltă calitate Studio-calitate, incredibil la preţuri scăzute.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

4.8

Rezumat

5
28
4
7
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional