Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Geluri uv 3 in 1
Faza 1 ai modelul complet unghii gel de modelare

Detalii
+

Te-ai saturat pentru fiecare Gel de straturi pentru a deschide o diferite ghivece? Nu vă faceţi griji, aceasta este acum aplicarea NDED 1 faza-Builder gel de trecut. Cu acest gel, aveţi posibilitatea de a evidenţia model cu uşurinţă toate trei faze si unghiile artificiale. precum şi cu trei diferite geluri, obţine stabil. Începe ca de obicei cu depunerea unghiile naturale şi rogojini. Apoi lipiţi Ei sfaturi de unghii pe şi să le aducă la lungimea dorită şi de forma. Fişiere Trecerea de la natural la artificiale unghii departe şi transporta direct 1 Gel de faza-constructor pe. Veţi avea nevoie de acest lucru înainte de orice agent de lipire mai mult, deoarece cu a fost procesat în gel. Efect de miere se extinde gel unghii buna automat, astfel încât veţi avea mai puţin de lucru depunere. Vă mulţumim pentru Decolorare de protecţie nu mai transforma unghiile şi rămâne peste mai multe Săptămâni şi lucios. În plus, poate fi minunat, cu pigmenti de culoare şi culoarea de amestec din magazinul nostru şi auzit că cele mai recente la UV & culoare anca, Polimer de cercetare sunt. Aveţi posibilitatea să specificaţi valoarea acestui gel cu noi la 5 ml până la Selectaţi pentru a 200 litri. Model de un cui de modelare cu doar 1 Faza-Builder gel unghiilor Studio de calitate la un bun Raport calitate preţ.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

4.7096

Rezumat

5
226
4
70
3
6
2
1
1
1

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional