Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri
nded premium grund gel - Gel lipicios ca bază pentru unghii gel
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

"Un cui este doar cât de stabil ca strat de bază utilizate. nded premium grund gel - Gel lipicios în combinaţie cu un grund anterior aplicate pentru unghii gel de la unghia naturala înlocuieşte oferă ridicare fiabil evitate. Amorsa se realizează mai cu atentie, unghii artificiale devine chiar mai puternic şi mai durabil.
Pregătirea este totul. În prima etapă de un gel de modelare a unghiilor naturale este pregătit, prin urmare. Pentru a face acest lucru, a unghiilor farfurie este depusă şi uşor înăsprită. Un grund acul - de exemplu din gama nded - se asigură că strat de bază ca primul strat de gel unghii sigur răspunzător. nded premium grund gel - gel lipicios este aplicat slab cu o perie gel, apoi în UV vindecarea lumina este efectuată. Atunci când se aplică, fiţi conştienţi că marginile unghiilor şi cuticulelor fără gel. Ar trebui să rămână gel de resturi, acestea pot fi eliminate prin, cu un băţ de lemn portocaliu. Cui este acum gata pentru a construi un gel de structura potrivit. Se încheie cu un strat de etanşare pentru un cui greu cu strălucire de durată. Combinaţie de geluri de înaltă calitate în plus asigură rezultate perfecte de modelare.
"
viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional