Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Vylet-Nails Elements
Vylet-Nails Elements gel colorat 4 D pentru designul unghiilor din plastic

Detalii
+

În cele din urmă, design pe arta poate, de asemenea unic 3D frumos sau Naturnagl fi evocat. Ca cu toate straturile de modelul de unghii şi designul unghiilor Variante sunt folosite aici prea creativitatea fără limite. The special dezvoltat şi până la data de unghii de proiectare tehnologie viitoare Vylet-Cuie elemente 4 d culoare gel, care este, de asemenea, de sunt multe alte culori, da unghiile o incomparabil de mare Joc 3D-FARB-şi motrice. Doar câteva UV sunt cu gel de & culoare gel de produse ce optică 3D pot fi create. Cu geluri Vylet-Cuie elemente dorintele vor deveni realitate. Vă mulţumim pentru proprietatea sa de înaltă vâscozitate şi său unic Plasticitate, acest gel este un favorit absolută printre designeri de unghii. Sale speciale vindecarea scurt timp cu aproximativ de 1,5-3 minute, de asemenea, este foarte atractive, în cazul în care consideraţi că timpul de procesare o modelarea unghiilor. Tu Deci am afară imediat datorită geluri de culoare 4 d la elemente Vylet-Cuie seria posibilitatea de a proiectarea extravagante Nailarts şi clienţii dumneavoastră să surprinde cu noi posibilităţi de designul unghiilor. Convinge-te de produsele noastre de calitate de studio de calitate şi să vă arate cât de mică sau mare artist va pune şi lasa-ti imaginatia si Dezlănţui creativitatea în designul unghiilor artificiale sau naturale. Obiecte 3D pe unghiile trebuie să nu mai să rămână doar un vis - ei vor Realitatea.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional