Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Vylet-Nails Elements
Vylet-Nails Elements efect de perla gel colorat pentru cele mai frumoase unghii design

Detalii
+

nu contează fie discret sau colorate, cu UV si poate cea mai frumoasa culoare gel de gel Creaţi modelul straturi. Deosebit de culoare gel este în foarte multe diferite Culori disponibile şi pot fi selectate pentru toate gusturile. NDED noastre PEARL de gel de culoare are un minunat Efect de Perla, care dă unghiile ca anumite ceva. Furnizaţi cu o stralucire frumoasa pentru îmbătător efecte, invidie, fiecare va. The Puteţi culoarea intensitatea aplicând în mod repetat de gel în sine influenţa. Deci se poate arata destul de diferite, cu singură culoare aduce pe unghiile tale. Gel colorat perlat pot atât pe gel de amorsare aplicate, precum și pe dezvoltarea de gel. În lampa UV, trebuie să fie pentru trei minute poate fi vindecat. Gel este o vascozitate medie şi este bine să se ocupe de pentru unele incepatori unghii Designer. Atrage chiar buna, ce lucru depunere de prisos este. Astfel lumina UV Intarire 100% culoare pigmenţi poate, ar trebui gel slab fi aplicate. Set de Ai accente colorate care chiar pe zilele ploioase trist straluceasca. Tu a lua gel noastre în alte culori şi poate alege întotdeauna cel mai bun. Convinge de cea mai înaltă calitate a produselor noastre, Ultimele UV gel tehnologie sunt produse.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional