Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Gel de bază Vylet-Nails Elements
Detalii
+
Mainile si unghiile sunt expuse la niveluri ridicate de stres în fiecare zi, deoarece nu este întotdeauna uşor de îngrijit mâinile. În viaţa de zi cu zi, există multe lucruri care distrug unghiile ca, de exemplu, produse de curăţare. Cu toate acestea, unghii frumoase trebuie să rămână un vis. Sfaturi de unghii artificiale şi un model de strat de gel sau acril pe unghii naturale sunt foarte bine protejate şi mâinile uite îngrijite. Lungimea dorită de ajunge la unghiile naturale, ele pot fi amplificate fără vârfuri cu gel. Gel & gel colorat poate cu mai multe produse diferite de UV pentru a crea cele mai frumoase creatii. Vylet-Cuie elemente o gamă foarte largă printre altele este noastre elemente Vylet-Cuie amorsarea gel care stă la baza perfecta pentru fiecare strat de model. Acesta este, ca toate produsele noastre de cea mai înaltă calitate şi are o valabilitate de lungă. L aderă bine la unghie si face aproape imposibil de ascensor model capabil. Gel de amorsare este blând cu unghia naturala si poate fi folosit pentru o clădire cu sfaturi, precum şi o consolidare de unghii natura pură. Test noi şi produsele noastre. Vă va fi încântat de nostru gel de bază. Puteţi crea, de asemenea, straturile de model frumos şi Naildesigns. Veţi dori să nu dor de gel.  
Dimensiuni
+
0.069 Metri (m)
0.071 Metri (m)
0.042 Metri (m)
viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+
Evaluări generale
4.5
Rezumat
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional