Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Vylet-Nails Elements
Gel finish Vylet-Nails Elements

Detalii
+

După complet unghii de modelare şi de decorare Terminat cuie, cuie va avea nevoie de un absolut perfect şi gradul de înaltă calitate. Cu acest finisaj cu elemente Vylet-Cuie Gel de sigilare 15 ml obţine unghiile o perfectă-rezistent la zgârieturi şi gradul de lucios, care proteja unghiile de forţe externe. The Vylet-Cuie element de gel de sigilare este setat pe vindecat Constructii gel de slab si apoi vindecat. The Vindecarea timp variază în funcţie de unitatea de UV şi este, de obicei, între 2 şi 4 Minute. Unghiile trebuie să fie dotate cu o arta unghiilor, este pentru a se asigura că acest lucru este făcut înainte de a aplica sealer gel, deoarece Reprezintă linia de sosire de unghii gel de sigilare. Nu orice gel UV & Culoare gelul este potrivit pentru persoanelor care suferă de alergie, dar nu această calitate Produsul. Cu o închisoare de securitate este de 100% la Vylet-Cuie Element de etanşare gel de la un produs de calitate calitate. The Viscozitate de acest gel este vascozitate medie si culoare violet. Clienţii lor şi Tu va fermecaţi de acest gel frumoase, uşor aplicabile ceea ce aduce orbitor efectele de gloss pe unghii. Produsele noastre sunt toate pe ultima stare de tehnologie şi dezvoltare în designul unghiilor Industria. Pe lângă acest gel de sigilare, vom efectua multe alte geluri în Sortimentul nostru, pe care le puteţi găsi în magazinul nostru.

Dimensiuni
+

0.068 Metri (m)
0.068 Metri (m)
0.042 Metri (m)

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

4

Rezumat

5
1
4
0
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional