Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Gel monofazic Vylet-Nails Elements
Detalii
+
Tu Mâini îngrijite şi unghiile lungi, doresc să realizeze acest lucru, dar nu, deoarece anula unghiile? Apoi se duce la cât de mulţi alţii vă Femeile, de asemenea. Dar trebuie să existe nici un mâinile curate şi unghiile lungi face fără. Desigur, există posibilitatea de a o creştere Unghiile naturale, dar dacă se rupe imediat, ar trebui să o extensie Gândire de pe unghii sfaturi. Cu UV gel & gelul poate foarte mult fi de culoare ajunge si unghiile artificiale arata produsele Vylet-Cuie Elementul foarte evident afară. Noastre elementele Vylet-Cuie 1 faza gel de în Dimensiune 15 ml pot prelucra perfect. Poate fi pentru toate straturile Modelul capabil să fie utilizat. Gel are o consistenta, este în Manipularea face uşor şi nu se execută în marjelor. Vă mulţumim pentru sale Miere efect preferă în sine fără probleme şi evită astfel elabora Depozit de lucru. Deşi îl puteţi folosi pentru toate straturile de model de locaţie, puteţi Ea, de asemenea, perfect cu Vylet unghii gel de bază pentru durabilitate chiar mai bine şi luciu închiderea gelul pot fi combinate. Convinge este ea însăşi de geluri noastre. Sunt în mod specific la acest bine la Gelul de fabricaţie este complet uimit. Garantam pe termen lung Producator experienţă, cel mai bun serviciu, cea mai bună calitate a produselor noastre.
Dimensiuni
+
0.065 Metri (m)
0.07 Metri (m)
0.042 Metri (m)
viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional