Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Vylet-Nails Elements
Vylet-Nails Elements Quick Finish - Gel de sigilare rapidă pt. unghii

Detalii
+

Nu sunt foarte multe produse, acelaşi Proprietăţi cum ar fi elementele Vylet-Cuie rapid termina gel 15ml au. The Produse din elementele Vylet-Cuie sunt toate foarte ridicat de calitate produsele în Studio de calitate, care nu lasă nimic de dorit. De asemenea, nu este deci este surprinzător că acest gel de sigilare rapid este deosebit de uşor şi de bună procesul poate fi. Datorită vascozitate subţire, gelul folosind un poate fi UV gel sau acril perie cu uşurinţă aplica unghii modelat. The Gelul chiar buna intinde (efectul de miere). Componentele pe care el este Cui este dotat nu numai cu un strat lucios, dar cui este, de asemenea, sigilate oglinda ca. După gel a fost aplicat slab pe unghii, unghii va fi vindecat într-o lumină UV vindecarea unitate. Timpul vindeca vreodată după este Dispozitiv de uscare între 1,5 şi 3 minute. Nu orice UV gel şi gel de culoare asigură o astfel frumoasă şi respiraţia-a lua rezultatul final, deoarece rapid termina gelul Vylet-Cuie provizii. Acest produs este de finisare perfectă pentru o modelare unghii profesionale de calitate. Dacă unghii cu arta unghiilor ar trebui să fie decorat, decorare în prealabil va fi înainte de etanşare introdus pe strat de gel de încă umed. După uscare, care este apoi Etanşare gel de obicei aplicat şi vindecat. Este important Asiguraţi-vă că toate unghiile au fost vindecat în mod uniform.  

Dimensiuni
+

0.069 Metri (m)
0.067 Metri (m)
0.045 Metri (m)

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional