Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Gel colorat Vylet-Nails Premium MICA - strălucitoare de spectacole
Detalii
+

MICA efectele sunt foarte populare în special pentru arta unghiilor de seara. MICA pot fi cu gel de culoare Vylet-Nails Premium cu un genial luciu furnizate unghii gel. În funcţie de intensitatea culorii dorite, gel în unul sau mai multe straturi poate fi aplicat şi vindecat în lumină UV.
Înainte de gel de culoare Vylet-Nails Premium poate fi aplicat MICA in gel de modelare a unghiilor naturale trebuie să fie pregătit în consecinţă. Pe lustruit off şi aplicate înăsprită unghiilor Primer pentru buna aderenta, urmat de un strat de gel de amorsare. Glimmerr culoare gel pot urma pe unul din straturile de construcţie şi este ca alte straturi de gel, de asemenea, slab şi bine întărit. Înainte de a aplica următorul strat de gel, stratul transpiraţie este eliminat cu curat şi Zellette. La sfârşitul de modelare de un strat de etanşare ca un finisaj este aplicat. Strat de top este subţire, dar obosit de pictat pe unghii şi călit în lumină UV. După îndepărtarea stratului de sudoare şi aplicarea de lustruire ulei vine stralucirea premium culoare gel deosebit de bine la prim plan, juramantul permanent protejat de daune şi zgârieturi.
viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional