Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Vylet-Nails Revolution
Revolutiei 4 d culoare gel de proiectare modele de unghii din plastic

Detalii
+

Face unghiile în design exclusivist 4 d. Pentru tine, am dezvoltat un gel special, care poate fi format, şi it runs abia. Vylet-Cuie Revolutiei 4 d culoare gel este o compoziţie de un gel UV stabil si un gel foarte opac de culoare. Cu acest produs, vă pot evoca efort ornamente sau 3D modele cum ar fi flori şi frunze, pur şi simplu pe unghiile. Mouldable gel are, de asemenea, o scurtă perioadă de maturare. Ai deşeuri nici pretioase timp şi deci foarte puţin mai aproape de dumneavoastră Traumnailart. Frunzele sunt produse, de exemplu: termina dumneavoastră bază de modelare şi sigiliu-le. Nu ştergeţi stratul de transpiratie. Un pic de 4 d ia gel cu o perie şi pune-l în poziţia dorită. Apoi, uşor apăsaţi pensula în mijlocul gel şi glisaţi-l un pic într-o direcţie. În între, doar vopsea cu pensula pe un Zellette îmbibat cu curat şi apoi trece la pensula pe laturile de gel de-a lungul, a crea un sfat de frunze. Acum, puteţi decora hârtie cu margele sau de prundiş. Nu uita vindecarea! 4 D Vylet-Cuie Revoluţia geluri sunt disponibile in mai multe culori atractive. Da frâu liber creativităţii dvs. Conţinut: 15 ml. Creaţi capodopera ta personala cu geluri de 4 d Vylet-Cuie.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

3.6667

Rezumat

5
1
4
0
3
2
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional