Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Vylet-Nails Revolution
Multumesc pentru o mai mare stabilitate de unghii Vylet-Nails Revolution gel de asamblare

Detalii
+

Vreau să model pe dumneavoastră naturale unghii unghii artificiale cu gel tehnologie, ai nevoie de anumite geluri de unghii, care ar fi: un gel de amorsare, un gel de structură şi un gel de sigilare. Dacă este necesar, se poate aplica chiar şi un gel colorat sau Glittergel. Cu toate acestea, trebuie să vă asiguraţi că vă aplica toate geluri unghii la aceeaşi serie pe unghiile. Doar atat, toate componentele pot armoniza cu fiecare alte şi vă oferă o calitate excelentă. Pentru o locaţie model de trei faze care potrivit Revoluţia Vylet-Cuie constructii gel de serie Vylet-Cuie Revoluţia foarte bine. Utilizaţi acest gel pentru gel de amorsare vindecat la aceeaşi serie, ca un al doilea strat de gel. Modelul cu structura gel dupa ce bine au stârnit, curba C. Pe această curbă, este important că întotdeauna mai groasă aplici gel în centru. Unghii vârful spre mijlocul ar trebui să crească uşor şi înapoi drop cuticulele în bucla acelaşi. Mai doriţi să poarte unghiile artificiale, curbura luminii trebuie să fie mai puternic. Ţineţi minte că aplicarea unghiilor designul unghiilor pagini gelul nu mai subtire de constructii sunt permise şi în marginile unghii gel vagabonzi imediat cu un băţ de lemn de trandafir curat. Această structură gel de unghii-Studio de calitate sunet, Pret mic, vine din gama de produse UV gel de & gelul de culoare. Nu ezita şi beneficia de Revoluţia Vylet-Cuie NDED.

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

4.6

Rezumat

5
4
4
0
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional