Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Vylet-Nails Revolution
Vylet Nails Revolution Gel Baza

Detalii
+

Au unele clienţii că convenţionale gel UV & Gel colorat nu este de natură sau mai rapid decât de obicei la unghii pentru a rezolva? Apoi avem aici doar dreapta pentru tine – deoarece Vylet-Cuie Revoluţia produse sunt concepute pentru unghii problemă. Cu Acest nou gel UV poate generaţie, cu excepţia cazului în oameni cu problema cuie, gras cuie, cuie canelat sau alte probleme, în a se bucura de Designul unghiilor şi nail art veni site-uri de modelare. Revoluţia Vylet-Cuie Amorsarea gel 15 ml oferă o stabilitate de aderenţă de 100% şi prevede poartă fără griji de unghii de arta unghiilor. Acest gel este proiectat pentru Îmbunătăţirea aderenţa între unghii şi gel de constructii dezvoltat. Chiar daca un sfat este folosit pentru prelungirea unghiei naturale, oferă rigiditatea gel de amorsare. Dacă utilizaţi aceste produse fără limite în ceea ce priveşte rezultatul final să reţineţi, cu toate ca Metode de arta unghiilor sunt aplicabile şi pot fi combinate. Acest produs a fost un Pune gel de pe piaţă, care permite orice fel de problema unghiilor pentru a face proiectarea şi clienţii fericiţi nu doar în termen scurt, sau se bucura de o frumoasă şi mai presus de toate menţinut nail arta unghiilor li sa permis să. Convinge nu numai el însuşi, dar, de asemenea, clienţii dumneavoastră la nostru Produse de calitate Studio şi veţi vedea, abandonată sau non-persistentă unghiile sunt trecute. Clienţii dumneavoastră va multumesc, Dacă sunteţi de lucru cu aceste produse.

Dimensiuni
+

0.064 Metri (m)
0.065 Metri (m)
0.045 Metri (m)

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

5

Rezumat

5
5
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional