Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Vylet-Nails Revolution
Vylet Nails Revolution led gel arctic

Detalii
+

Cu UV pot evoca până cel mai frumos model de strat de gel si gel de culoare. O caracteristică de multe geluri este de a dezvolta o căldură reală pentru vindecarea. Acest lucru este nu numai fierbinte, dar chiar fierbinte. Acesta este perceput ca o foarte inconfortabil, uneori dureros ca corect. Avem o revoluție din gel. Noastre Vylet-Cuie revolution gel Arctic UV este mult mai cald decât alte geluri. Aici aveţi dar pe calităţile bune pe care alte geluri de revoluţie Vylet-Cuie face atât de popular, nu pierdeti. Vă mulţumim pentru cele mai recente cercetări, acum s-au dus, de asemenea, aceste geluri.Când gel sub lampa LED a intarit arata plictisitoare, acest lucru însă nu este o problema. Cu noastre Inmuiati off gel de sigilare sau cu Gelpolish tu a lua un strat de top de pantofi frumos pentru a termina pe unghia. Sau polizat unghia la sfârşitul doar cu noastre slefuire bloc la luciu. Geluri Revoluţia este caracterizat de cea mai înaltă calitate. Acestea pot fi prelucrate cu uşurinţă şi evoca o strălucire frumos pe unghii. Ca ei înşişi buna miscare, o multime de depozit de lucru este salvat. Designeri de unghii chiar incepatori pot manipula cu uşurinţă seria gelul, deoarece coerenţa le oferă timp suficient. Pentru rezultate perfecte, de asemenea, folosi alte geluri de serie deoarece geluri LED armoniza foarte bine cu fiecare alte. De asemenea, pentru o problemă dificilă sau aşa-numitele unghii, geluri sunt ideale, deoarece acestea au aderenţă excelentă. O lifturi va fi aproape imposibil. Geluri poate fi slab aplicate, astfel încât nici un strat gros de gel pe unghii este ceea ce face pentru un aspect natural. Veţi dori să iubesc acest gel şi de a folosi alte mai. Creaţi cele mai frumoase model de straturi pentru a invidia altora. Se întăreşte în 120 secunde în dispozitivele de lumină UV normale şi în 30 la 60 de secunde în lumina LED-uri, vindeca de unităţi.

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

4.5

Rezumat

5
5
4
2
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional