Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Vylet-Nails Studio Edition
Gel color Vylet-Nails Studio Edition Neon

Detalii
+

Vă place atunci când ia centrul scenei? Apoi Vylet-Cuie este creat Studio Edition gel colorat de neon pentru tine. Cu acest UV veţi obţine gratuit atenţia gelul & culoare gel de o multime de oameni. Aduce unghiile in forma dreapta si lungimea şi menţine-le ca de obicei. Ai ajuns la aplicarea grund sau gel de construcţie să vă Vylet-Cuie unghiilor aplica Studio Edition gel colorat, în culoarea dorită şi se întăresc direct după aceea. Puterea de designul unghiilor este o varietate de culori neon aduce încă un alt strat subţire. Straturile pot fi aplicate cât de des ca dorit, ar trebui să reţineţi numai că toate gel de acoperire întotdeauna subţire pe ar trebui să modelul. În caz contrar, există pericolul ca gel de sub lampa UV nu poate fi complet ecranate şi nu este, prin urmare, întărită 100%. De asemenea, face uşor de a lucra prin textura sale mediu şi netezeşte în sine cu uşurinţă de la sine. Acest lucru economiseşte depozit suplimentar de lucru. Puteţi combina diverse accesorii de Nail Gel de neon. Nu există limite pentru imaginaţia lor, şi vă poate aduce acest mare auto-proiectate modele şi texturi pe unghiile tale. Lasa izbitoare neon colorate unghiile la un preţ accesibil cu acest gel color de calitate înaltă.

Dimensiuni
+

0.033 Metri (m)
0.029 Metri (m)
0.024 Metri (m)

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional