Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Vylet-Nails Studio Edition
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Gel color Vylet-Nails Studio Edition Sidefat
Detalii
+
Geluri, obţine culoarea în toate culorile la modă, dar, de asemenea, cu efecte de perle. Cu nostru NDED Vylet nails Studio Edition Pearl efect gel de culoare din seria de Vylet-Cuie Studio Edition poate realiza acest efect. Primul tratament lor naturale sau artificiale unghii ca de obicei şi transporta designul unghiilor direct la o bază sau structura gel gel colorat efect de Perla, pe în culoarea aleasă pe unghiile. Ţineţi minte că acest gel de deoarece pigmenti de culoare ar trebui să fie aplicate slab. Pentru că un strat subţire de stralucire prin este mai bine cu unitatea de intarire de lumină şi asigură o cura de 100%. Intensitatea culorii este prea slab, după primul strat de gel de vă puteţi succesiv se aplică în linişte mai multe straturi de acest gel de culoare şi se întăresc. Aici poti juca creativitatea. Când modelarea cu acest gel, aveţi probleme deoarece se extinde la sine netede şi bună mâner pe sus prin vâscozitate medie poate fi. O UV gel de & culori de gel, care pot scrie nu numai efecte mare pe unghiile, dar este, de asemenea, încă modelarea este uşor. Ce faci mai? O înaltă calitate unghiilor Studio de calitate? Nici o problemă, acest produs este, de asemenea, pregătit. În plus, este disponibil pentru un preţ cu ridicata la noi.
Dimensiuni
+
0.036 Metri (m)
0.029 Metri (m)
0.027 Metri (m)
viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional