Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Geluri / Vylet-Nails Studio Edition
Vylet Nails Studio Edition Gel de Sigilare

Detalii
+

Vylet-Cuie Studio Edition gel de sigilare este un gel de sigilare, unul pot doar să viseze. Dar nu mai trebui vis, deoarece puteţi achiziţiona acest produs la noi. Este potrivit chiar si pentru persoanele predispuse la alergii. Desigur puteţi solicita ca fişa de date pentru a fi sigur. Acolo puteţi găsi ingredientele exactă. Care, prin modul este valabil şi pentru orice UV gel şi culoare, de asemenea, gelul pentru toate celelalte produse. Sealant din seria Vylet-Cuie Studio Edition este ultra puternic şi dă un imbatabil gradul strălucitoare sculptate unghiile. Acest lucru special concepute de etanşare gel de este vascozitate medie şi rulează fără probleme datorită efectul de miere uniform şi independent. Este uşor să lucreze cu, deoarece este aplicat ca un finisaj slab şi vindecat în unitatea de lumină UV. Nu poate fi alarmat de colorare violet. Acest lucru este anti-Gan integrat de protecţie. Aceasta înseamnă că modelul situaţia nu atât de uşor prin ţigară abur sau lumina soarelui/solar puternic dispărea sau este gălbui. După întărire finală este continuarea suprafaţa de unghii tratate mult timp protejate împotriva zgârieturilor. Obţine gel complet cu un conţinut de 15 ml într-un borcan frumos în formă cu dop filetat. Studio editie promite eticheta exclusiv pentru tine. Ar trebui să încercaţi acest produs de înaltă calitate terminat - serviciile noastre vorbesc de la sine - ia nevoile profesionale!

viscozitate
+

subțire mediu gros

Sigiliu
+

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

Feedback
+

Evaluări generale

4.3333

Rezumat

5
3
4
6
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional